Vara aceasta se poartă buclele spectaculoase și pline de strălucire! Poți uita de orele petrecute la salon, de tot felul de trucuri și de mulțimea de produse care speri să îți facă părul frumos.

De astăzi, ai nevoie doar de un singur aparat, noul ondulator Curl Secret de la BaByliss Paris.

Specialiştii BaByliss Paris, brandul numărul 1 din Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, aduc o nouă inovație, direcția de ondulare reglabilă. Cu noul Curl Secret poți acum să  alegi și direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Aparatul beneficiază în continuare de tehnologia Auto-Curl prin care transformă automat suviţele de păr în bucle, asigurând o ondulare uniformă şi bucle perfecte. Părul nu este pus sub nici o tensiune și este nevoie de doar câteva secunde pentru a forma o buclă perfectă.

Curl Secret_C1200E_3

Curl Secret (C1200E) este foarte uşor de utilizat acasă având doar 3 butoane: temperatură, timer şi direcție, iar pentru fiecare buton există 3 opţiuni dedicate. Temperatura poate fi setată la 210 sau 230 de grade, praguri ce sunt marcate cu I şi II. Timer-ul ce determină tipul de bucle are 3 niveluri precum, 8, 10 sau 12 secunde, iar butonul de selectare a direcţiei de ondulare a buclelor îţi permite să alegi fie spre stânga, spre dreapta sau alternativ. De asemenea, aparatul are înveliș ceramic și sistem ionic pentru protecția părului.

Fie că mergi la plajă sau te plimbi prin oraș, vei întoarce toate privirile. Părul tău va fi plin de strălucire și volum, iar buclele vor arăta impecabil și vor rezista timp îndelungat. Vara aceasta vei arăta irezistibil cu ajutorul noului ondulator complet automat Curl Secret de la BaByliss Paris!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here